Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Tävlingar

TÄVLING: Påsk

2014-04-04 10:50 #0 av: Tilde

Nu är det dags för en fototävling här på Dvärgkaniner! Eftersom det snart är påsk tycker vi att det är ett passande tema.

Tävlingen

Det går ut på att fotografera en eller flera kaniner, men bilden måste kunna länkas till påsk på något sätt. Det kan vara att ni har med ett påskägg i bilden, påskris eller helt enkelt sätter kaniner på ett fält av påskliljor. Det är helt upp till er att idéstorma och komma på det bästa för att förmedla fram påskkänslorna med hjälp av era kaniner! Glad

Regler

  • Ett bidrag per person. Det är möjligt att byta bidrag och då skriver man bara exempelvis #5 byter till detta bidrag".
  • Bilden måste på något sätt kunna kopplas till påsk - du har ju redan en "påskhare" så resten är upp till dig!
  • Bilden får inte vara fotomanipulerad! Det är ok att fixa till saker så som kontrast, skärpa, etc., men man får inte klistra in påskägg eller text i bilden. 
  • Det är inte tillåtet att lägga upp bilder på kaniner som uppenbart inte har det bra eller är stressade och obekväma. Detta kan exempelvis vara att någon klär upp kaninen i en stor kycklingkostym, eller sätter kaninen att balansera på något litet på en hög höjd.  Ni får gärna ge allt för att få en bra bild, men snälla tänk på kaninens hälsa i första hand! 

Vinnaren

Vinnaren utses genom röstning av Dvärgkaniners medlemmar. Sista datum att lämna in bidrag är den 23:e april, det vill säga två dagar efter påskhelgen. 

Röstning påbörjas därefter veckan ut och presenteras kort därefter i en egen artikel. På så sätt kan vi pryda sajten med vackra påskbilder tätt inpå påskhelgen.


Lycka till! Ballong

♥ Tilde

Anmäl
2014-04-16 13:38 #1 av: gol199

Här är mitt bidrag med Stampe som har ätit en god morot precis ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.